Vermoeide heldinnen in organisaties

Do not go gentle into that good night.

Rage, rage against the dying of the light

– Dylan Thomas

training wackere wijvenDeze training richt zich op vrouwen die behoefte hebben om op een andere manier in hun werk te staan, die hun vermoeidheid beu zijn, die willen leren omgaan met het spanningsveld tussen werk en privé, die ontspannen en met plezier hun werk willen doen, en die zichzelf daar actief voor in willen zetten. Tijdens een drietal (groeps)bijeenkomsten krijgen de deelneemsters inzicht in de wijze waarop ze zichzelf klem zetten en worden ze geholpen om deze patronen te doorbreken.

Contact over deze training
Neem contact op voor vragen of vrijblijvend intakegesprek:

  Wackere Wijven Party

  “Het is een Tupperware Party…. maar dan anders!”

  Wackere Wijven PartijWorkshop voor vrouwen die monter in hun leven en werk (willen) staan. In een kleine groep van maximaal 10 vrouwen wordt er met en van elkaar geleerd, worden ervaringen uitgewisseld, antwoorden gezocht op persoonlijke vragen en wordt er geoefend met het de wackere wijven methodiek. Of je nu met collega’s, vriendinnen, zussen of onbekende vrouwen deelneemt, de sfeer van de workshop is direct en persoonlijk!

  Vrouwelijk leiderschap

  The world we have made as a result of the level of thinking we have done this far, creates problems we cannot solve at the same level at which we created them.

  – Albert Einstein

  vrouwelijk leiderschapVrouwen kijken op een eigen wijze tegen de wereld aan, en dat is het uitgangspunt voor vrouwelijk leiderschap. Er is geen norm over hoe leiderschap er uit hoort te zien. Er is enkel de vraag waar jij voor staat en waar jij voor gaat. En hoe je dat vervolgens vorm geeft. Of je nu wel of geen leidinggevende functie vervult. Tijdens deze training van vijf dagen (1x per maand) komen volgende onderwerpen aan bod: autonomie, autoriteit, creativiteit, keuzes maken en loslaten.

  Contact over deze training

  Neem contact met mij op voor meer informatie:
  info@nicolienbot.nl